Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vliv globálního oteplování na kočku domácí

17. 9. 2008

 Globální oteplování, něco, kvůli čemu blázní politici, novináři, filmaři a veškerý prostý lid. Držme se tedy toho, co je v kurzu! Buďme in a zkoumejme, proč se otepluje planeta a jaký vliv to na nás má… Povíme si tedy dnes něco o vlivu globálního oteplování na kočku domácí.

 Kočka domácí se pod vlivem globálních změn, které v budoucích tisíciletích ohrožují matičku Zemi, stává nebezpečně agresivní. Obzvláště často se vám může stát, že půjdete kolem kočky a ona se vás nelekne, naopak vztekle začne vrčet a vy se bojíte o život. Zvíře tím chce naznačit, že bychom se měli bát o život a tudíž dělat něco proti globálnímu oteplování.

 Dalším důsledkem celosvětové katastrofy jsou bezpochyby deviantní mutace. Takové kočky pak mají tři nohy, jedno oko, nebo dokonce o jeden či dva hmatové fousy víc! Také se vyskytuje vada, u které se jim a srsti objeví barevné skvrny, které měla kočka odnepaměti, tudíž z toho vyvozujeme, že naše planeta se oteplovala už od samých počátků existence kočky.

 A třetím nejvýraznějším znakem se stala přežranost a obezita. Naše micinky nám tímto vzkazují, že si dělají instinktivně zásoby na časy, kdy voda z roztátých ledovců zaplaví všechny myši.

 No řekněte, nejsou to dostatečné důkazy o tom, že globální oteplování je skutečná hrozba? Kdybychom pozorovali naše drahé elegantní domácí mazlíčky, zjistili bychom tento fakt minimálně už v dobách faraonů!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

No...?

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 12. 10. 2008 12:37)

Pročpak by ses, Manticore, urážela? To jsem nechtěla, ale tak geniální téma jsem si nemohla nechat ujít:-D
Díky:-)

no...

(manticore, 8. 10. 2008 18:12)

tak nevim jestli mám být hrdá na originální využití mého nápadu, nebo se příšerně urazit... no nic, moc pěkný.

:o)

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 22. 9. 2008 16:30)

Na to téma přišla kamarádka, když potřebovala něco, na co napíše odborný článek a tohle z ní vypadlo (článek ještě nenapsala:-). Okamžitě jsem se toho musela chytit:-D Občas se povede, že takhle chytím inspiraci, bývá to ta nejlepší;-)
Díky:-)

Ano, nadpis...

(Nymonyrya, 22. 9. 2008 7:22)

To je genialna tema :D, ako ta to napadlo?
Teda, rozpisat sa o niecom takom, a este aj tak aby to davalo zmysel... proste, podareny clanok :).

;-)

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 20. 9. 2008 19:56)

Fejeton není ani moc úvaha, je to spíš kritika, satira a podobně. Jsem ráda, že se líbí, protože si myslím, že právě tohle je první fejeton, který se tak dá opravdu bez rozpaků nazvat.
Ještě že mám tu Obi, nikdy bych na tak skvělé téma bez ní nepřišla:-)

:-D

(Proxim, 19. 9. 2008 6:50)

Ne.. tady se nejde rozepsat. I když mi to moc nepřijde jako úvaha, povedlo se.