Jdi na obsah Jdi na menu
 


Welcome!

11. 8. 2007

Dne 10. srpna A.D. 2007 vznikla fantasmagoria. Stránky, kde se fantazii meze nekladou a kde najdete mnoho zajímavých/šílených literárních minidílek jako například reportáže, úvahy, fejetony, nějaká ta poezie, povídky a další. Dále můžete vidět fejeton na téma Uvítání.
Uvítání jsou opravdu hrozná. Na každých stránkáh najdete něco ve smyslu Vítejte a neváhejte si to tu prohlédnout!, nebo Welcome! či snad XY vás vítá na bezva stránkách apod. Podle mého názoru to ale vůbec není myšleno doopravdy. Je to rutina, kterou se řídí prostě každý. Tady si člověk, který si myslí, že se ve všem liší, uvědomí, jak je konformní a jak se řídí tím, že v úvodu musí být napsáno růžovými třytivými a měnavými písmeny o velikosti 20 cm do očí bijící Welcome!.
A přitom by se člověk právě v tomto mohl bezvadně odlišovat. Představte si, že přijdete na stránky, kde na vás vybafne obrovský růžový nápis přes celou stranu. No hrůza! A teď opak. Stránky, kde jako první spatříte slova: Hned vypadněte z mých stránek, je to tu hrozné a opovažte si to tu prohlédnout! No, řekněte sami, které stránky byste si prohlédli? Já rozhodně ty druhé. Ale nevím, jestli je každý jako já... ale myslím, že by druhá možnost byla rozhodně zajímavější a originálnější, ne?
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář